Veelgestelde vragen

Wat is Angel Hair?

Angel hair is gemaakt van een hoogwaardig fiber en heeft de eigenschappen van echt haar. Het haar is zijde zacht, kleurvast en hittebestendig. Het haar klit niet en kan goed gekruld worden. Wij garanderen dat het haar minimaal 5 jaar steeds opnieuw kan worden ingezet.

Veelgestelde vragen

Als je voor de eerste keer bij ons in de salon komt kijken wij of jouw haar lang genoeg is om een haarverlenging te zetten, en welke methode het mooiste resultaat zal geven.

Mocht jouw haar nog te kort zijn, zijn wij wij daar eerlijk over en adviseren wij je nog even te wachten. Dit vooral omdat het eindresultaat niet mooi zal zijn.

Wij geven 5 jaar garantie op Angel Hair. De garantie geldt voor zowel de kwaliteit van het haar als op het trenswerk. Indien nodig vullen wij de weave ook weer voor je op met nieuw haar. Het is hierbij van belang dat alle adviezen worden opgevolgd.

De garantie op echt menselijk haar wordt door de leverancier van het haar gegeven. Wij hebben hier van Toute Fabienne geen invloed op.

Wij zullen er alles aan doen om je blij te maken met het nieuwe haar, maar geven nooit geld terug!

Voor de verzorging van Angel Hair adviseren wij het eigen haar te wassen met een milde shampoo. De haartrenzen hoeven niet extra met shampoo gewassen te worden. Het schuim van de hoofdhuid spoelt de Hairweaving voldoende schoon. Gebruik vervolgens voldoende crèmespoeling in de haartrenzen, borstel dit goed door voordat je het uitspoelt. Nadat het haar handdoek-droog is gemaakt verdeel je een aantal druppels olie door de haarpunten. Bv Biosilk oil of een Arganolie. Het haar dient met slapen altijd vast te zitten in een vlecht of knot! Nooit met nat haar slapen.

Deze adviezen gelden ook voor natuurlijk Human hair. Hairdreams adviseert hun eigen producten te gebruiken, en geeft dan ook alleen garantie.

Andere merken adviseren vooral kappersproducten te gebruiken.

Als je een probleem hebt met de verzorging meldt dit dan gelijk bij ons. Wij helpen je hier graag mee!

Jazeker, wij kunnen de trenzen heel fijn knopen en zo inzetten dat ze nier zichtbaar zijn tussen het eigen haar. Wil je liever een weave van natuurlijk, echt haar, dan kiezen wij voor fijne trenzen.

Voor een mooi resultaat moet je eigen haar boven de kruin minimaal 12 cm zijn. Tijdens ons adviesgesprek zullen wij hierover eerlijk advies geven.

Bij Angel Hair zijn de lengtes onbeperkt.Tot een meter is mogelijk. Wij maken de trenzen naar je wens, zowel stijl als krullend tot zeer fijn gekruld.

Bij een weave van echt menselijk haar gaat de lente tot maximaal 50 cm. Dit is tot onder de borst.

Wij luisteren naar je wensen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij laten de diverse haarsoorten zien en kijken wat bij je haar het mooist zal passen.

De prijzen van de trenzen van Angel hair staan vast. (zie prijslijst). Wil  je echt natuurlijk haar, dan is de prijs afhankelijk van het merk haar, de gewenste haarlengte, de hoeveelheid haar en het aantal trenzen die ingezet moeten worden. Wij berekenen de exacte prijs. Geen verrassingen achteraf. Een adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Maak een via het contactformulier een afspraak >> of bel  0611 350 851

Een hairweaving van Angel hair kun je niet verven. Wij knopen de trenzen exact met de kleuren van je eigen haar. Alle kleuren/kleurcombinaties zijn mogelijk.

Een hairweaving van echt natuurlijk haar kun je wel verven. Houdt er alleen rekening mee dat de kwaliteit van het haar slechter zal worden.

Reset betekent het opnieuw vastzetten van de hairweaving. Dit is meestal tussen de 8 en 12 weken. Bij fijn/dun haar kan dit eerder nodig zijn. Wij halen eerst de hairweaving van het bevestigingsrandje af. Hierna halen wij voorzichtig dit bevestigingsrandje los. Doe dit nooit zelf! Je kunt dan je eigen haar beschadigen. Het eigen haar wordt vervolgens goed doorgekamd en de restjes verwijderd. Hierna maken wij een nieuwe scheiding en maken een nieuw bevestigingsrandje. De trens wordt hieraan opnieuw bevestigd. Wij verwachten dat U met fris gewassen haar naar de salon komt.

Bij een hairweaving van Angel hair föhnen wij het haar eerst glad, vervolgens krullen wij het haar opnieuw. Het haar voelt en ziet er dan weer als nieuw uit.

In een Hairweaving van Angel Hair kun je geen stijl of krultang gebruiken. Wil je toch meer krul, dan kun je thuis een Carmen-set gebruiken. In de Hairweaving van Angel Hair kunnen wij in de salon een krul maken welke ook na het wassen terug blijft komen. Hoe fijner de krul, hoe langer deze er in blijft. Bij iedere reset doen wij dit opnieuw.

In een Hairweaving van natuurlijk haar kun je wel een stijl of krultang gebruiken. Houdt er wel rekening mee dat de kwaliteit van het haar hierdoor achteruit kan gaan.

toute-fabienne-haar-verlengen meer volume
Check onze prijzen >>

Wanneer U bij ons in de salon bent adviseren wij welke methode het meest voor Uw haar geschikt is!

Meer informatie over Uw droom haar?