Prijzen

Onze diensten- en prijzen overzicht

Hairweaving

 • Angel Hair
  v.a. 275, -

  Volume weave met 1 trens 275 euro

  Lengte weave met 2 of 3 trenzen 450 euro

De prijzen zijn inclusief het trenswerk, krullen, inzetten en modelleren. De lengte van het haar is onbeperkt. Wij geven op Angel hair 5 jaar schriftelijk garantie!

De prijs van echt natuurijk haar is afhankelijk van het gekozen merk, de haarlengte en de hoeveelheid haar. De exacte prijs kunnen we berekenen tijdens het gratis adviesgesprek.

 • Opnieuw plaatsen van de hairweaving/reset:
  v.a. 45, -

  1 trens 45 euro

  2 trenzen 90 euro

  3 trenzen 120 euro

Bij Angel Hair föhnen wij de trenzen mooi glad om vervolgens met een specale hittebehandeling een nieuwe krul te maken. Het haar voelt en ziet er weer als nieuw uit.

Deze prijzen gelden ook voor als je zelf haar meebrengt om in te zetten.

Het verwijderen van een Hairweaving zonder deze opnieuw terug te plaatsen is 10 euro per trens.

Hair extensions

De prijs van hairextensions van Hairdreams is vanaf 5 euro per stuk. De totale prijs is afhankelijk van de hoeveelheid Hairextensions en de gekozen haarlengte. De minimale lengte is 20 cm tot maximaal 50 cm.

Heb je zelf Hairextensions gekocht dan berekenen we 1.75 euro per stuk.

Wil je Hairextensions alleen laten verwijderen dan is dit 0,50 euro per stuk.

Prijzen zijn inclusief inzetten en modelleren.  De prijs van een hairweaving met echt haar is afhankelijk van het aantal trenzen, de dikte en de gewenste haarlengte.  Exacte prijs kan dus pas worden gegeven wanneer je langskomt bij ons in de salon.

 gratis en zonder verplichting

Wij zetten ook eigen meegebrachte weaves in. Je betaalt dan alleen de reset-kosten.

Aan bovengenoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor typefouten in drukwerk of foutieve weergave van onze prijzen op drukwerk of online media waaronder deze website.