hairextensions

Wat zijn hairextensions?

Hairextensions, oftewel haarextensions zijn strengen van 100% echt menselijk haar. Deze worden ingezet met als doel om meer volume te creëren of om het haar te verlengen.

Bij Beautyshop Toute Fabienne kopen wij alleen de beste kwaliteit hairextensions in en werken wij met het merk HAIRDREAMS. De strengen worden met de hand een voor een aangebracht. Door middel van een warme tang worden de lasjes versmolten met het eigen haar. Het eigen haar beschadigd hierbij niet.

Hoelang blijven de hair extensions zitten?

Dit is een vraag die wij vaak krijgen te horen. In principe blijven ze erg lang zitten. Alleen het resultaat wordt na verloop van tijd wel minder mooi. Wij adviseren de hair extensions niet langer dan 4 maanden te laten zitten.  Hierna wordt de belasting voor het eigen haar toch groter.

Hoeveel extensions heb ik nodig?

Voor meer volume heb je ongeveer 50 haarstrengen  nodig. Wil je het haar echt verlengen dan heb je er meestal tussen de 100 en 150 nodig. De totale prijs is afhankelijk van de gewenste haarlengte en de hoeveelheid haar die we gaan inzetten.

Wanneer je bij ons in de salon bent adviseren wij wat bij jou het mooiste resultaat  zal geven en berekenen dan de totale prijs. We kiezen aan de hand van een kleuren staal de juiste kleur of kleuren van de Hairextensions, en bestellen ze vervolgens bij de leverancier. Deze zijn de volgende dag al bij ons in huis. De extensions kunnen bij ons in de salon,  maar ook bij je thuis worden ingezet.

Over het merk

HAIRDREAMS extensions zijn gemaakt van de beste en meest hoogwaardige  haren. Het haar wordt gekenmerkt door zijn natuurlijke glans, elasticiteit en veerkracht. Dit in tegenstelling tot vele andere goedkope merken.  Deze zien er vaak dor en droog uit. Van HAIRDREAMS zijn zelfs de zeer lichtblonde haarextensions  prachtig.  Dit zorgt voor het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Dit merk staat garant voor kwaliteit.

Bekijk ons werk: haarextensions

Een aantal voorbeelden van extensies die bij onze klanten gezet zijn vind je hier. Zo krijgt u een beter beeld van wat je kunt verwachten. Kom gerust eens langs in onze zaak voor een gratis advies. Samen kunnen we kijken wat goed bij je past en welke kleur en lengte het meest geschikt zijn.

Wat klanten zeggen

“Een échte aanrader voor het aanschaffen van prachtig haar!”

Petra, top gedaan, weer!!

Meer informatie over jouw droom haar?