Schoonheidssalon

Ik ben …..

pedicure, manicure, schoonheidssbehandelingen, tekst tekst tekst

pedicure, manicure, schoonheidssbehandelingen, tekst tekst tekst pedicure, manicure, schoonheidssbehandelingen, tekst tekst tekst

Pedicure

Deze tekst veranderen…. en bij een tatoeage gebeurd dit dieper in de huid.
Permanente make-up houd ongeveer 2 tot 6 jaar.
Dit ligt aan het soort behandeling en hoe u ermee omgaat.
Als u veel in de zon komt zal het pigment eerder oplichten.
Zodra u ziet dat dat de permanente make-up gaat vervagen, dan adviseer ik u een afspraak te maken voor een touch-up. Dit is meestal na 1 tot 2 jaar.

De behandeling

Ik doe alle nieuwe pigmentaties in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen in drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Pedicure Voetbehandeling

Na de behandeling krijgt u een nabehandelings-kaartje mee, waarop staat vermeld hoe u de behandelde huid moet verzorgen de dagen ná uw behandeling. U ontvangt van ons, indien nodig, een sachet vaseline. U dient de behandelde huid 3 dagen droog te laten, dus geen water, niet zwemmen, sauna enzovoort. TIP: Was uw haar voor uw permanente make-up behandeling! Als u een sachet  vaseline meekrijgt, smeert u de huid dan maar een keer per dag in (wenkbrauwen en ogen) Voor de lippen kunt u het zo’n 3 keer herhalen. Te veel vaseline onttrekt namelijk enigszins iets pigment uit de huid.

Opening juli 2017

Vanaf eind Juli 2017 ga ik officieel open op dit adres en kunt u bij mij terecht voor verschillende behandelingen op deze gebieden.Heeft u eventueel al vragen kunt u mij bereiken door een mailtje te sturen op onderstaand mailadres.

Tot ziens in de nieuwe schoonheidssalon in Beautyshop Toute Fabienne!

Info of afspraak schoonheidssalon