Hairweaving

Hairweaving is een snelle en veilige methode om je haar voller en/of langer te maken. We gebruiken haartrenzen, ook wel weaves genoemd.
Bij Beautyshop Toute Fabienne  gebruiken we voor het inweven trenzen van echt menselijk haar (human hair weave ), of trenzen van een hoogwaardige fiber (is kunst haar).
Na 8 tot 12 weken, afhankelijk van hoe hard Uw eigen haar groeit, moet de hairweaving opnieuw worden vastgezet. U heeft dan geen nieuw  haar nodig. We noemen dit het resetten van de hairweaving.

Voor een hairweaving van echt menselijk haar werken we met haar van Djarling en Hairdreams. Ervaring heeft geleerd dat er weinig echt haar van goede kwaliteit is. HAIRDREAMS maakt op bestelling haartrenzen voor Beautyshop Toute Fabienne in hun atelier in Grazz (Oostenrijk ). Als U voor dit haar kiest wordt tijdens de eerste afspraak de kleur en de maten opgenomen. We bekijken verder hoe dik de weaves moeten worden en welke haarlengte U graag wilt hebben. We kunnen dan ook de exacte prijs van de weave berekenen. Na een week komt de bestelling binnen en kunnen we de hair weaves inzetten. Daarnaast werken we met het merk DJARLING. Dit zijn hele dunne handgeknoopte haartrenzen. De haarlengte is standaard 50 cm. Dit haar is uitermate geschikt om in te zetten bij iemand met dun/ sluik haar.

Kiest U voor een hairweaving van fiber hair, dan beginnen we met het mixen van diverse haarkleuren. De weaving wordt  exact aangepast aan Uw eigen haar. Vervolgens wordt de haar weave met de hand geknoopt  waar U bij bent. Het fiber hair waar wij mee werken wordt door Beautyshop Toute Fabienne  zelf geïmporteerd en is het beste wat er op dit gebied te koop is. Een hairweaving van fiber hair kan, als deze goed verzorgd wordt  tot 5 jaar mee gaan.
 Wij geven garantie op de kwaliteit van het haar en het knoopwerk van de hairweaving.
Het is bij ons ook mogelijk de trenzen van fiber hair op te vullen. U zult niet snel nieuw haar nodig hebben.
Een hairweaving van ons fiber hair klit niet, is kleur vast  en hitte bestendig, en goed te krullen.
Check onze prijzen >>

Onze klanten voelen zich als herboren als ze in de spiegel kijken en het haar van hun dromen zien!
Het is voor ons geweldig om te zien wanneer weer iemand met een grote smile naar huis gaat.

Wanneer U bij ons in de salon bent adviseren wij welke methode het meest voor Uw haar geschikt is!

Meer informatie over Uw droom haar?